Balea Aqua Serum

03:57


Budući da mi se koža lica u zadnja 2 mjeseca dosta isušila zbog korištenja klindamicin losiona hitno mi je bila potrebna krema ili serum da mi se koža vrati u normalu.Najprije sam htjela isprobati nešto povoljno,pa je s obzirom i na cijenu i na silne pohvale odluka pala na Balea Aqua serum za lice

Serum dolazi u količini od 30 ml u  klasičnoj plastičnoj bočici sa pumpicom.Namijenjen je za suhu kožu mada je preporučljiv svim osobama kojima je lice bar trenutno isušeno i zahtjeva dodatnu njegu.Košta oko 6 KM i možete ga naći u svim DM marketima.


Serum sam koristila i ujutro i navečer prije spavanja i prije nanošenje klasične hidratantne kreme koju koristim (Afrodita Make It Beautiful!).Rijetke je teksture,nema neki poseban miris i brzo se upija.U vrlo kratkom roku sam primjetila da mi se koža vraća u normalu,da je svježija i glatka na dodir.Također moram naglasiti da mi se ovaj serum pokazao kao odlična baza za puder.Koža mi se nije sjajila,ali je bila dovoljno hidratizirana što mi je i najbitnije.
Balea Aqua serum nije komedogen i za to ga slobodno mogu korisiti i osobe čije lice je sklono aknama.

Budući da je trenutno jesenji period,dolazi zima koža lica je sklonija isušivanju ja svima zaista preporučam ovaj odličan,a jeftin proizvod. 

Da li ste već isprobali ovaj proizvod? 
Kakvi su Vaši dojmovi? 
:-) 


You Might Also Like

9 komentari

  1. Super pa sam pročitala ovaj post, u posljednje vrijeme mi se lice skroz osušilo a nikad nisam imala problema sa licem. Pojavili mi se kao mali lišajevi, pokušat ću s ovim proizvodom. Nadam se da će biti od pomoći. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sigurna sam da će ti pomoći.Javi dojmove kad isprobaš! :)

      Izbriši
  2. Super serum povoljne cijene! Ne brojim koliko sam bočica potrošila :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni je ovo prva bočica,ali sigurna sam da će ih biti još puno,puno.
    Drago mi je da se i tebi sviđa! :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Odličan serum :) Ne mogu zamisliti ljeto bez njega :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Konacno sam ga nabavila,ovde ga nema, a toliko citam o njemu ali ga jos nisam isprobala,nadam se da ce mi odgovarati ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ti hoće odgovarati! Javi dojmove kad isprobaš! :)

      Izbriši