Lancome Genefique serum

14:02


Nakon što sam čula i pročitala mnogobrojne pozitivne komentare za ovaj serum morala sam ga imati.Kupila sam ga u decembru prošle godine u Grazu.Koštao je 79,90 eura za 30 ml proizvoda.S obzirom na brend,pozitivne komentare i na to da sam uvijek bila zadovoljna s Lancome proizvodima nije mi bilo žao dati novac jer su moja očekivanja bila velika.



Nakon mjesec dana korištenja na svojoj koži nisam primjetila neke znatne promjene,tačnije koža mi nije bila elastičnija,gipkija,nije bila obnovljena.Zaista mi je bilo žao što na mojoj koži nije bilo nikakvog efekta pa sam isti proslijedila mami.



Iako na mojoj koži nije bilo nikakvog efekta,na koži moje mame itekako je došlo do znatnih promjena,između ostalog koža je obnovljena i gipkija i to se može itekako primjetiti golim okom.To je i glavni razlog zbog čega je mama upravo danas kupila treću bočicu za redom.



Dakle,možemo zakjučiti da sve što je skupo i drugima odgovara ne mora nužno odgovarati i nama jer ipak svi smo mi različiti,zar ne ? 








Da li ste probali ovaj serum ? 
Kakva su Vaša iskustva ? 


You Might Also Like

6 komentari

  1. Nisam, najviše zbog cijene jer ne mogu da isprobam prije kupovine a ne bi da se razičaram kao ti :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E da,moja greška je bila što nisam prvo tražila testere,nego sam se zaletjela :/ Moj savjet je da prije kupovine skupljih kozmetičkih proizvoda obavezno nabavite testere,da se baš kao što kažeš ne bi razočarala ko ja.

      Lp :)

      Izbriši
  2. Za ovaj serum sam pročitala više loših recenzija nego dobrih. Imala sam dovoljno testera da vidim kako proizvod zaista ništa specijalno ne radi, stoga se slažem s tvojom recenzijom u potpunosti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da se slažeš sa mnom :) Ne pada mi na pamet da kupujem skupe kozmetičke proizvode a da ih prije kupovine ne testiram.

      Lp :)

      Izbriši
  3. Za tvoje godine uopste i nije taj serum,bas me cudi da si ga uzela, zar nisi citala o njemu.Zaista nema potrebe, trebas se drzati klasicnih krema za hidriranje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo nije serum za "peglanje" bora i zatezanje kože.Oživljava kožu,uklanja tragove umora i može poslužiti i kao baza za make-up.Da te uputim,nije namijenjen samo za tete +50.A ne znam šta tebe čudi što sam ga uzela??Čitala sam i pozitivno i negativno ali dok ga nisam probala nisam mogla donijeti svoj sud.A doduše valjda ja najbolje znam šta ću kupiti svojim novcem i šta ću nanijeti na lice.

      Lp ;)

      Izbriši