Mini New In

05:14

U zadnje vrijeme imam zaista dosta obaveza pa sam malo manje aktivna ali evo me nazad s novim postom.Nisam kupovala nešto puno kozmetike u zadnje vrijeme više sam se bazirala na odjeću,ali jučer u CM-u nisam mogla da odolim ovim divotama. 




Artdeco Marrakesh bronzer iz kolekcije ljeto 2013. u nijansi No.2 "tribal bronzing".Malo je reći da je predivan.Dobije ga se čak 18 grama što je odlično.Cijena 26,80 KM.

Artdeco Perfect Finish Brush (bockalica)-već duže vrijeme sam tražila ovaj kist u CM marketima i nije ga bilo.Kad sam kupovala bronzer iznenadila sam se kad sam ga vidjela na policama.Bila su samo dva i jedan je definitivno morao biti moj.Jedva čekam da ga probam.Cijena 18,90 KM.


Max Factor FaceFinity 3in1 puder koji obožavam.Ovo mi je već treća bočica.Cijena 24,85 KM.


Bourjois rumenilo nijansa 35 Lune D'Or Je rumenilo koje koristim već treću godinu i jednostavno je savršeno.Znači jedan od mojih HG proizvoda koji preporučujem svima zbog iznimne kvalitete,pigmentiranosti,trajnosti.Cijena oko 16 KM.




Da li ste koristili neke od ovih proizvoda ? 
Da li možda želite recenziju nekog od navedenih proizvoda ? 
:) 

You Might Also Like

10 komentari

  1. Prije nekoliko dana sam bla u CM i vidim tu bockalicu, ali sam se ustručavala da li da je uzmem posto mi je izgledala preveliko . Obavjesti nas ubrzo je li ispunila tvoja očekivanja :)

    OdgovoriIzbriši
  2. I ja sam se ustručavala jer sam negdje čitala loše komentare o istoj,ali ipak sam je kupila jer dok je ne isprobam ne mogu reći da li je loša ili ne.A vjeruj da je malena naspram npr.MAC bockalice.A svakako javim dojmove.

    Lp :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Imam ovaj bronzer i bockalicu :))

    Lijepo si se počastila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I kako si zadovoljna s bockalicom i bronzerom ? :)

      Izbriši
  4. Artdecov bronzer imam i obozavam ga!! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam ga jučer probala i malo je reći da mi je savršen :)

      Izbriši
  5. MF puder je savršen! Redovno se družimo :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Slažem se.Inače mi MF puderi do sada i nisu baš odgovarali pa sam bila malo skeptična kad je Facefinity izišao na tržište ali zaista me oduševio kad sam ga probala :D

    Lp :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Da li bi mogla da uradis recenziju MF tecnog pudera? Vec duze vreme razmisljam da ga kupim, a ne zelim da se razocaram, mada kad je Max Factor u pitanju nijednom se nisam razocarala :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trenutno sam potrošila svoj Facefinity i planiram ga opet kupiti pa ću tad i najvjerovatnije pisati recenziju.Do recenzije,iz svog iskustva mogu ti reći da je meni fantastičan,dobro prekriva,ne stvara izgled maske i zaista dugo traje na licu.Nadam se da sam ti bar malo pomogla. :)

      Izbriši