Balea Young Soft&Care blagi gel za umivanje s vitaminskim koktelom

08:00

Kada su u pitanju gelovi za umivanje uvijek volim probati neki novi bilo da je jeftniji drogerijskog ranga ili pak neki skuplji.Budući da volim Baleu isprobala sam i nekolicinu njhovih gelova za umivanje a između ostalih i ovaj Balea blagi gel za umivanje s vitaminskim koktelom.



Ono što me najprije privuklo jeste ova divna roza ambalaža mada sam u par navrata čula i čitala pohvale za ovu umivalicu.Ambalaža je čvrsta, od kvaitetne plastike i na vrhu se nalazi pumpica koja odlično funkcionira i izbaci dovoljnu količinu gela za umivanje.Ovaj gel za umivanje dolazi u količini od 150 ml i košta 4,30 KM u DM marketima.
Namijenjen je za sve tipove kože.


Gel je srednje guste teksture sa naranžastim perlicama koje sadrže taj vitaminski koktel koji se spominje.Gel također u svom sastavu sadrži i salicilnu kiselinu što je odlično za kožu sklonu bubuljicama.Blago se pjeni i ima divan,blagi miris grejpa.Ono što mi se najviše sviđa kod ove umivalice jeste da odlično uklanja ostatke šminke,a uz to ne isušuje kožu,ne izaziva crvenilo niti peckanje.Također nije agresivan i mislim da bi bio odličan i za osjetljivu kožu.


Ukoliko želite jeftin a istovremeno dobar i kvalitetan gel za umivanje ovaj vam najiskrenije preporučujem.Svoj posao radi i više nego dobro,jeftin je i lako dostupan.Međutim,ukoliko imate neke veće nepravilnosti ili probleme s licem u tom slučaju ova umivalica vam neće puno pomoći.

Da li ste već isprobali ovu umivalicu ? 
Koju umivalicu Vi koristite ? 


You Might Also Like

19 komentari

  1. Ja bih definitivno trebala probati ovaj gel ali kad god odem u dm da ga kupim nema ga, mislim da bi mi bio bolja opcija od essenceovog kojeg sad koristim i već mi je postao preeblag :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moj savjet ti je da probaš,odličan je definitivno. :)

      Izbriši
  2. Ja planiram ovaj kupiti, treba mi nešto za skidanje šminke :)

    OdgovoriIzbriši
  3. I ja slušam same pohvale o ovoj umivalici :) Moram ju probati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za ovako smiješnu cijenu,umivalica je i više nego odlična.Navijam da ju probaš :)

      Izbriši
  4. Ja sam preterala sa ovim gelom da mi je isušio lice. :) Kada sam ga kupila bio mi je tako dobar, da sam za manje od mesec dana potrošila skoro celog, bilo je toplo vreme pa sam se umivala par puta na dan, pametna ja. :) Sad malo pravim pauzu i koristim neke blaže, ali vraćam mu se uskoro, za taj novac je stvarno odličan proizvod.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je ono kad se na prvu zaljubiš u neki proizvod pa od silne ljubavi pretjeraš haha :D Vrati mu se svakako,a dovoljno je da ga koristiš ujutro i uveče prije spavanja :)

      Izbriši
  5. Vidim da je ovaj gel hvaljen.Licno koristim takodje Baleinu umivalicu ali za osetljivu kozu-ph 5,5,sa ureom.Takodje je na pumpicu i meni je odlicna,blaga i ne isusuje lice.Inace imam bas reaktivnu kozu,pa eto preporuke nekome sa slicnom kozom,pozz :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Budući da i moja koža ponekad zna biti osjetljiva,osobito nakon kozmetičkog tretmana baš ću pogledati tu umivalicu.Hvala na preporuci :*

      Izbriši
  6. Svi hvale ovaj gel, stvarno bi bilo vrijeme da ga i ja kupim. :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Imam ga i stvarno je odličan! A kad uzmem u obzir cijenu, pih, ne može biti bolji! :D

    OdgovoriIzbriši
  8. i ja moram već jednom nabaviti ovaj gel :D

    http://makeupandother.wordpress.com/

    OdgovoriIzbriši
  9. Odgovori
    1. Ja imam suhu i osjetljivu kozu pa mi je izazvao reakcije ali skoro sve jedna cura koju znam- obozava ga:)

      Izbriši