Avon Big & Daring maskara za volumen

08:24







Avon je ove godine pun noviteta a među novitetima je i ova Big & Daring maskara za volumen.Sam naziv maskare zaista privlači pažnju kao i ambalaža.

Maskara dolazi u velikoj crnoj plastičnoj ambalaži sa također velikim natpisom bijele boje.Maskaru ćete dobiti u kartonskoj kutiji na kojoj su ispisane detaljne informacije o sastavu,roku trajanja i sl.Ambalaža je čvrsta i nije u pitanju jeftina plastika.

Redovna cijena ove maskare je 15.20 KM za 10ml proizvoda,ali budući da u Avonu proizvodi često budu sniženi vjerovatno ćete i ovu maskaru pronaći po nešto nižoj cijeni.


Četkica maskare je baš velika i zaobljena te na prvu pomisao može izgledati nepraktično ali to nije slučaj.Maskara ne pravi nikakve neugodnosti prilikom nanošenja,naprotiv sasvim se precizno nanosi bez mrljanja te bez problema dohvati i onaj dio trepavica do kojih je malo teže doći.



Ja inače imam prirodno duge trepavice i inače trepavice ne forsiram velikim brojem slojeva maskare.Budući da ova maskara obećava volumen s pravom mogu reći da stvara volumen trepavice a također da ih i produži.
Ono što mi je izuzetno bitno jeste da se maskara ne trusi i ne stvara grudice.


Kada je u pitanju trajnost maskara, i ona je također za pohvalu jer izdrži dosta dugo (precizno ne mogu reći) bez da se trusi,skida ili mrlja.

Probala sam dosta Avonovih maskara i definitvno je ovo jedna od boljih pogotovo ako vam je potreban volumen.Budući da prirodno imam duže trepavice ova maskara ih čak vizuelno i produži.

Nisam imala nikakvih neugodnosti na očima poput suzenja ili crvenila očiju.

Na sljedećim slikama možete vidjeti kako maskara izgleda na mojim trepavicama. :-) 





Kakvi su Vaši dojmovi o ovoj maskari ?
Da li ste koristili istu ? 



You Might Also Like

2 komentari

  1. Meni se ova maskara nikako ne sviđa.. Pokušala sam i dala joj šansu više puta, ali uzalud :-( Loše potrošen novac :-D Drago mi je da ima onih kojima je super :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Žao mi je da ti se nije dopala. Na mojim trepavicama je stvarno odlična i trajnost je za 5.

      Izbriši