Avon noviteti

12:57


Avon je svake godine pun noviteta,odličnih proizvoda, ali i sniženja.Neke od noviteta sam dobila na recenziju,a neke sam i sama kupila.

Od Avona sam u februaru dobila zaista divan paket proizvoda.Avon krema za ruke i nokte s glicerinom,jasminom i vitaminom E te istoimeni balzam za usne.Ono što sam prvo primjetila kod ova dva proizvoda jeste zaista divan miris.Više o istima ću pisati u zasebnoj recenziji.
Zatim tu je i Avon Cherish losion za tijelo i roll-on dezodorans također predivnog,ali zaista predivnog mirisa.Ova dva proizvoda također zaslužuju zasebnu recenziju.I tu je i Avon kupka s mirisom jagode i šlaga.

Ovaj set proizvoda sam kupila sama.Radi se o setu proizvoda koji se mogao kupiti za svega 11,90 KM uz narudzbu bilo kojeg drugog proizvoda.Ne znam da li se i dalje može poručiti,ali ovo je zaista fantastična ponuda.U setu dobijete Avon Little Black Dress parfem od 30 ml.Ovo je već druga bočica koju koristim i zaista je odličan parfem.Tu je i Avon Super Shock maskara o kojoj ću pisati recenziju te Avon mlijeko za skidanje šminke.

Kako Vam se sviđaju Avon noviteti? 


You Might Also Like

2 komentari

  1. Little Black Dress obozavam, uvek u torbici nosim mini miris. :D
    Mleko za skidanje sminke je previse masno za moj ukus.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ni ja baš nisam zadovoljna s mlijekom,više volim micelarne za skidanje šminke. :)

    OdgovoriIzbriši