Garnier micelarna voda

09:43

Ovo je jedan od jako popularnih proizvoda i mislim da ste već čule za njega i da ima dosta recenzija o istom, pa sam odlučila da i ja napišem recenziju o istom.Kao što i vidite, riječ je o Garnier micelarnoj vodi za čišćenje



Prije nego što sam isprobala ovu micelarnu, koristila sam L'Oreal micelarnu koja mi i nije bila nešto posebno i klasična sredstva za uklanjanje šminke.Kupila sam je na sniženju u CM-u i mislim da je koštala oko 7-8 KM, dok je redovna cijena oko 10 KM za 400 ml proizvoda.Dolazi u plastičnoj "bublastoj" bočici s plastičnim rozim čepom i sama ambalaža mi je preslatka. 



Micelarnu vodu sam koristila za čišćenje makeup-a kako s očiju, tako i s lica i s pravom mogu reći da je ovo jedan od najpovoljnijih i najboljih proizvoda za skidanje šminke.Kada bih skidala jači makeup s očiju trebalo bi mi više blaznica, ali ono što mi je ubrzalo skidanje makeup-a jeste to da blaznicu natopim s micelarnom i držim par sekundi preko kapka i šminka se najnormalnije skida.Naravno, nakon što bih skinula šminku pomoću micelarne, usljedilo bi umivanje lica i ostali rituali njege kože. 



Proizvod mi nije izazvao nikakve iritacije niti nepravilnosti na koži što je po meni zaista veliki plus.Sastav možete vidjeti na slici.Također, meni koja imam suhu kožu ne isušuje lice, kao što je to npr. radila L'Oreal micelarna.




Koje sredstvo koristite za skidanje šminke?
Kako Vam se čini ova micelarna?

You Might Also Like

9 komentari

  1. Ja najčešće koristim vlažne maramice i gela za skidanje šminke. Garnier micelarnu još nisam probala, jesam Ziaja i nije mi se svidjela pekla me za oči :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zaboravila sam napomenuti da prije micelarne, lice obrisem s vlaznom maramicom pa onda micelarnom. Vjeruj da vlazna maramica ni blizu ne skine sminku, kao micelarna. Isprobaj ovu, moje tople preporuke! ;-)

      Izbriši
  2. Koristila sam je dosta dugo, a u posljednje vrijeme je nekako pala u zaboravi i jednostavno zaboravim da je kupim. Ne bih trebala zaboravljati, jer je proizvod stvarno odličan, a povoljan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slazem se! Pored toga sto je povoljna, sporo se i trosi. Kupi opet svakako :-)

      Izbriši
  3. Ja se nisam našla niti s ovom niti s loreal micelarnom :/ definitivni favoriti su mi uriage crvena, afrodita i mixa pa toplo preporučujem. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ni meni L'Oreal nije odgovarala.Prvo mi miris nije pasao, a isušivala mi je kožu.Afrodita i Mixa su mi dostupne, pa ću ih svakako isprobati nakon što ovu potrošim. :)

      Izbriši