Flormar Mat Touch puder

07:05

Flormar je turski brend profesionalne kozmetike i definitivno jedan od meni najdražih brendova.Pored toga što je kozmetika kvalitetna uz to je i cjenovno jako pristupačna.Danas ću recenzirati tečni puder Flormar Mat Touch, a ja sam ga kupila u nijansi M306-Pastelle



Puder dolazi u čvrstoj staklenoj bočici sa plastičnim crnim poklopcem i crnom pumpicom.Sama ambalaža mi se jako sviđa,praktična je i lako se održava.Pumpica bez problema funkcionira i izbaciće sasvim dovoljnu količinu proizvoda, ni previše ni premalo.Prije upotrebe je poželjno protresti bočicu.
Puder dolazi u količini od 30 ml i u Galantu je koštao samo 10 KM.Kao što sam rekla, ja sam kupila nijansu M360-Pastelle i nisam pogriješila pri odabiru. 




Nijansa M306 je jedna od svijetlijih nijansi koje imaju i žutog je podtona, mada mislim da bi odgovarala i osobama s neutralnim podtonom.Puder nema SPF a u svom sastavu sadrži vitamin E.Pokrivanje koji ovaj puder daje je potpuno i ja sam se zaista iznenadila kako dobro prekriva a nije potpuno mnogo proizvoda.Nanosila sam ga sa Flormar bockalicom i zaista sam se oduševila kada je u pitanju pokrivna moć ovog pudera.Finiš je mat ali osobe koje imaju masnu kožu će morati ipak puder fiksirati s nekim puderom u kamenu/prahu.
Na mom licu ovaj puder je bez ikakvih korekcija ostajao 4-5 sati, a kad ga setujem nije mrdao cijeli dan.Puder ima malo jači miris, ugodan štoviše i brzo ispari nakon što se nanese.Nije isticao suhe dijelove niti mi je stvorio bilo kakve nepravilnosti kojima je moja koža lica inače sklona.





Puder inače volim nanositi bockalicom pa sam odlučila da isprobam i ovu Flormarovu.Za nanošenje tečnog pudera je odlična,ostavlja taj "flawless" finiš na licu a i odlično pokriva.U Galantu je koštala 11 KM.

Isprobala sam zaista dosta pudera, ali ovo je defintivno moj najveći favorit.Odlično pokriva,blago matira i na licu izgleda predivno.Za pokrivanje cijelog lica meni je bila dovoljna samo jedna pumpica.Savjetujem da ne pretjerujete jer lako možete dobiti izgled maske na licu.
Moja ocjena je 5/5.







Kako Vam se čini ovaj puder? 
:-) 

You Might Also Like

8 komentari

  1. Čini se super ali nisam baš ljubitelj mat završetka tako da sumnjam da bih ga kupila :) Ali ako blago možda mu dam šansu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja inače prije pudera stavim pantenol mast, pa taj mat završetak i ne bude toliko očigledan. Ili neku masniju kremu. Ali puder kao puder je fantazija! :)

      Izbriši
    2. Hvala na savjetima inače isto radim kad se susretnem sa mat puderima. Hahhah ovdje sam mislila napisati *ako blago matira :D

      Izbriši
  2. Nisma probala, ja licno volim mat zavrsetak jer mi je koza mesovita ka masnoj, tako da cu ga potraziti sigurno. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlicnog je kvaliteta.Ja sam se presla u izboru boje.Imam jako blijed ten i uzela sam broj 301,na preporuku prodavacice,a kod njih je valjda to najtamnija nijansa.

    OdgovoriIzbriši