Balea Wasser-Spray Aqua

14:18

Ovo je jedan od novijih Baleinih proizvoda i vjerujem da ste već čuli određene dojmove o njemu.Do sada nisam koristila osvježavajuću vodu za lice i tijelo,niti termalnu vodu (tipa Avene) ali na kupnju iste sam se odlučila zbog toplih dana koji nam dolaze i nisam baš imala neka velika očekivanja.


Ovu Baleinu "flaširanu vodu u spreju" uglavnom sam koristila nakon čišćenja lica,skidanja šminke i očekivala sam samo osvježenje.Međutim,primjetila sam da mi je koža hidratizirana,nema zatezanja kože lica što je odlično za sve osobe koje imaju suhu kožu.U zadnje vrijeme sam imala probleme sa peckanjem kože nakon sunčanja u solarijumu i nakon prskanja sa ovom vodom mogu reći da je prestalo.Preporučam je i za probleme sa iritacijom nakon depilacije,kod alergija ili izgorene kože.Osvježava,hidratizira i smiruje kožu što je po meni zaista odlično.Ovaj proizvod je po meni zaista oktriće godine i svakako ću kupiti još koju bočicu s obzirom da je cijena niska,a proizvod odličan.

Količina : 75 ml
Cijena : 2,5 KM

Da li ste već probali ovaj Balein proizvod ? 
Kakvi su Vaši dojmovi ? 





You Might Also Like

3 komentari

  1. Evo baš danas kupila. Nisam imala pojma da je Balea tako nešto izbacila na tržište, no totalno mi se sviđa ideja da imamo "termalnu" i jeftinu verziju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam je slučajno kupila i nisam očekivala baš nešto ali sam se oduševila,a cijena je preniska.

      Lp ;-)

      Izbriši
  2. Ovo sam vidjela ali i zaobisla :) ali kako si nahvalila kupujem prvom prilikom :)

    OdgovoriIzbriši