Avon Colour Ultimate Palette

03:54

Budući da volim palete i rijetko kad kupujem mono sjenila moram priznati da kad sam prvi put vidjela ovu paletu oduševila sam se njenim izgledom. 

Paleta dolazi u kartonskoj ambalaži istog dizajna kao "poklopac" palete.U unutrašnjem dijelu palete je i ogledalo što istu čini multipraktičnom.Regularna cijena palete je 56 KM dok je cijena iste u aktuelnom katalogu 39.90 KM.




Paleta sadrži: 


-9 sjenila 

-4 manja sjenila
-2 rumenila
-3 ruža za usne
-3 četkice za nanošenje 

Nijanse sjenila svidjele su mi se odmah iz razloga što ih je vrlo lako kombinirati kako za dnevni,tako i za večernji look.


Pigmentacija sjenila je zadovoljavajuća,ovisno o nijansi mada bi mogla biti i bolja.Koristeći ih s bazom trajnost,postojanost sjenila je odlična a i lako se blendaju.Četiri manja sjenila su iste pigmentacije i trajnosti i odlično služe kao highlighter i kombiniranje s ostalim sjenilima iz palete.






Inače sam skeptična prema rumenilima i ruževima koji dolaze u sastavu paleta pa i nisam imala neka velika očekivanja.Rumenila su breskvaste nijanse,jedno je mat dok drugo sadrži sitne čestice shimmera.Pigmentacija ovih breskvastih rumenila je sasvim solidna i dosta lijepo izgledaju kada se nanesu,posebno shimmerasto. 


Ruževi dolaze u tri nijanse.Prva nijansa je nijansa maline sa sitnim shimmerom,zatim crvena nijansa i treća je koraljna nijansa.Pigmentacija prvog ruža je loša ostavlja samo blagu,skoro nevidljivu boju dok s druge dvije nijanse to nije slučaj,naprotiv pigmentacija je zadovoljavajuća.Ja osobno ne koristim ove nijanse ruževa,ali sasvim su OK.



Mini četkice su blago rečeno neiskoristive.Za nanošenje će vam ipak biti potrebni osnovni kistovi za nanošenje sjenila.




Paleta je odlična kao poklon pogotovo u ovom (pred)prazničnom periodu.Ja bih je namijenila ili poklonila početnici u šminkanju,ali je osobno ne bih kupila.Radije bih odabrala neke druge Avon proizvode.U svakom slučaju,ukoliko ste početnica u šminkaju,a ne želite kupovati mono sjenila,rumenila,nego sve imati na jednom mjestu toplo preporučam ovu paletu s kojom ćete se itekako zabaviti i moći eksperimentirati. 

Na blogovima sam čitala kako boje nisu kombinirane baš najbolje.Možda je to slučaj s ruževima,ali nijanse sjenila se itekako mogu dobro iskombinirati.



Kako Vam se dopada ova paleta ? 
Da li planirate kupovinu iste ? 
:) 

You Might Also Like

10 komentari

  1. Sviđa mi se paleta i cijena je ok. Sjenila su mi jako lijepa. Imam nekoliko manjih paletica Avon sjenila i zadovoljna sam s njima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja imam jednu manju Avon paleticu i prezadovoljna sam :)

      Izbriši
  2. Kao što sam i ostalim curama koje su recenzirale ovu paletu rekla, ne znam ništa o kvalitetu,ali moram da pohvalim izbor nijansi!

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni se baš i ne sviđa ova paleta :/ ali mislim da bi bila super za neke početnike :D

    OdgovoriIzbriši
  4. I ja pohvaljujem izbor nijansi, a ruzevi i cetkice su kao i u svakoj paleti neupotrebljivi :-) ok je omjer cijene i kvalitete

    OdgovoriIzbriši
  5. Odlicna paleta! Svidjaju mi se boje kao i prakticnost palete :)

    Pratim te na Google+ :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši