New In #2

05:19

Došlo je vrijeme i za moj drugi New In post.Ovakve postove inače volim čitati na drugim blogovima i meni su jedni od najinteresantinijih.
Ovog puta sam kupovala i dekorativu za razliku od prošlog puta.Pa da krenemo... 



Wellaton farbe za kosu sam koristila pola godine dok nisam pronašla još divniju boju tačnije Palette N12 koja se nažalost prestala proizvoditi.Ove farbe sam kupila opet jer su stvarno odlične,ne oštećuju kosu i daju predivnu boju bez žutila ili sivila.Svakako preporučujem.



Kada su u pitanju gelovi za tuširanje,na prvom mjestu su svakako Baleini.Ovog puta sam izabrala Atem Pause i Cocos&Nectarine.Kako uvijek koristim Dove,Nivea ili Rexona dezodoranse nisam isprobavala Balea dezodoranse,ali nakon što sam ih otkrila oduševila sam se.Uglavnom volim klasične dezodoranse,tj. klasičnog "svježeg" mirisa pa sam odabrala Perlen Zauber i Balea Sensitive dezodorans s aloe verom koji me neodoljivo podjeća na Nivea miris i najviše ga koristim.



Najmanje jednom sedmično na lice stavljam masku za lice.Kako su moje zalihe maski za lice koje koristim inače pri kraju odlučila sam se da isprobam Himalaya Herbals Nim masku za lice.Dodala sam je na WL još otkad sam pročitala recenziju kod Ivane Anaviglam i napokon da sam ju kupila.Proizvod koji već drugi put kupujem je i Balea enzimska piling maska.



Četkicu za zube mijenjam svaka 3-4 mjeseca i nikad ne kupim istu.Ovog puta sam kupila Colgate Max White koja je trenutno na sniženju u CM-u.



Evo i dekorative.Ja sam jedna od onih osoba kojoj nikad nije dosta pudera i rumenila i uvijek ću kupiti neki novi pored onog kojeg uvijek koristim.Ovog puta to je Catrice Photo Finish tekući puder u nijansi 010 Sand Beige.
Rumenilo je također Catrice u nijansi 060 Rosewood Forest.







Inače volim zelenkaste nijanse sjenila na očima naravno ako se dobro iskombinuju.Catrice sjenila su mi se pokazala kao odlična pa sam ovaj put izabrala Catrice Soft Duo sjenilo u nijansi C03 Bed of Flowers i Manhattan Magic Duo u nijansi Deep Jungle.Tu je i Rimmel olovka za oči u nijansi 031 Jungle Green.



Fantastičan proizvod koji sam u zadnje vrijeme otkrila je Catrice Loose Moisturizing highlighter.Zaista je divan,decentan pa sam odmah kupila dva.



Catrice Lip Appeal sjaj za usne je prvi Catrice sjaj za usne u mojoj kolekciji što mi je bilo čudno ali valjda je zato što sam uvijek pažnju pridavala Catrice sjenilima,rumenilima i sl.Maybelline Colossal Volum' Express maskaru sam koristila jedno vrijeme i prestala iz koeg razloga ni sama ne znam,ali maskara je odlična pa sam ju i kupila ponovo.I jedan multifunkcionalan proizvod Catrice baza za kapke i highlighter,nadam se da će poslužiti svrsi.



I za kraj Catrice lak za nokte,nijansa Blossom you,Blossom me.Možda se baš i ne uklapa u ovaj zimski period,ali šta ću kad volim ovakve nijanse.

Da li ste probali neki od ovih proizvoda ? 
Šta ste Vi kupovali u zadnje vrijeme ? 
:) 




You Might Also Like

19 komentari

  1. Probala sam svašta, dobar je gel za tuširanje sa kokosom i nektarinom, rumenilo je odlično, kao i maska od nima. Maskara je ok, ali za mene ima i boljih. Moraću potražiti taj hajlajter:)
    Preporučila bih ti da umjesto ovih grubih četkica za zube probaš one Curaprox koje se mogu kupiti u apotekama, razlika je nevjerovatna, jako su mekane i ne oštećuju zubnu gleđ kao ove:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E baš mi je stomatolog nedavno rekao da kupim tu četkicu,ne sjećam se da li je ta marka ali uglavnom da ih ima u apotekama i cijena im je oko 8 KM.Baš me i mama danas napomenula za tu četkicu,moram i nju kupiti.
      Hajlajter je divan :)

      Izbriši
  2. Dosta sam toga isprobala! Evo upravo se i ja tuširam ovim Baleinim gelom od kokosa i nektarina :) Moram baciti oko na ovaj Catrice highlighter, ne znam kako mi je promaknuo!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da si dost toga isprobala,a Baleini gelovi za tuširanje su odlični,pogotovo ovaj od kokosa i nektarina :)

      Izbriši
  3. Super new in.... Catrice highlighter mi privukao pažnju. :D
    I rumenilo. ;)
    Martina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) Svakako isprobaj i rumenilo i highlighter :)

      Izbriši
  4. Jel budeš crvena poslije Balea enzimske maske?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne budem.Čitala sam da neke cure budu crvene i da ih pecka,ali mene zaista ništa.Držim masku nekih 10-12 minuta,i stvarno osjetim i vidim razliku na koži nakon što nanesem ovu masku,pogotovo ujutro )

      Izbriši
  5. Super noviteti, samo što šteta nemam Catrice nigdje u blizini kupiti :// :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) Kad budeš imala priliku svakako pogledaj Catrice makeup :)

      Izbriši
  6. Divni noviteti.:) Maskaru i ja imam i volim a volela bih da probam i nešto od Catrice, moji uskoro idu u BiH pa ću da im napravim spisak [ta da mi kupe.:))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :D Preporučam ti probaš nešto od Catrice-a mene još nisu razočarali :)

      Izbriši
  7. Predivni noviteti. Ja se trenutno tuširam s Balea Atem Pause i dobar mi je :) Lakić mi je divan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) I meni je lakić divan,baš volim takve nijanse,a i Atem Pause tuširalica mi je OK :)

      Izbriši
  8. Ovu farbu sam i ja nekada koristila i isto sam bila vrlo zadovoljna. :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Nadam se da ćeš napraviti recenziju Catrice Photo Finish pudera :) Već neko vrijeme se dvoumim da li da ga uzmem ili ne, mada imam nekoliko Catrice proizvoda i zaista sam svakim zadovoljna, tako da bi jedna kvalitetna recenzija presudila :)

    OdgovoriIzbriši