Bourjois rumenilo #33 Lilas D'or

07:10

Budući da je rumenilo neizostavan dio moje makeup rutine i da ih ja zaista jako volim ovaj put pišem o divnom Bourjois rumenilu u nijansi 33 Lilas D'Or.




Bourjois rumenila dolaze u malom okruglom pakovanju koje je napravljeno od čvrste,kvalitetne plastike.U unutrašnjem dijelu se nalazi i ogledalo i mala četkica za nanošenje rumenila.Težina rumenila je 2.5 grama što na prvi pogled može izgledati malo s obzirom na cijenu od oko 16 KM.



Bourjouis rumenila su tzv. baked ili pečena rumenila koja karakteriše tvrđa struktura zbog čega ih neki vole,a neki ne.Tekstura je po meni plus jer se rumenilo sporije troši i divno se nanosi na lice i odlično se blenda,ali se u tom slučaju morate poslužiti kistom sa nešto grubljim dlakama.

Ova rozo-breskvasta nijansa sa sitnim zlatnim shimmerom je predivna i divno izgleda kad se nanese na obraze i odlično odgovara i rozom i žutom tonu kože.Također,ova nijansa rumenila je i odlična zamjena za Nars Orgasm što možete i provjeriti na internetu.




Postojanost rumenila je i više nego odlična i na mom licu bez problema traju cijeli dan bez obzira i na vremenske uvjete.Pigmentacija je odlična i što je bitno s ovim rumenilom ne možete lako pretjerati i izgledati kao klaun.Rumenilo nije komedogeno i u svom sastavu nema parafena.

Moj konačni dojam jeste da je ovo rumenilo zbilja savršeno i ja ga zaista volim i najviše nosim ovih dana.Gramažu zanemarite jer zaista je nepotrošivo a cijena je banalna s obzirom na kvalitet ovog rumenila.Bourjois rumenila možete naći i u drugim divnim nijansama i svakako preporučam da izaberete neku od njih,nećete pogriješiti.I naravno mala napomena,za ovo rumenilo vam je potreban kist grubljim dlakama.








Kako Vam se sviđa ovo rumenilo ? 
Da li ste već koristili Bourjois rumenila ? 
Koja rumenila drogerijskog ranga Vi koristite ? 

:-)



You Might Also Like

24 komentari

  1. Ja imam rose d'or i malo sam ga zapostavila ali jedno vrijeme se nisam odvajala od njega, posebno ljeti jer ima i ovo zlatasto sebi pa fino sija na obrazima kad pocrnim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na preplanulom tenu zlatne čstice shimmera posebno dođu do izražaja i fantastično izgleda,ali lijepo izgleda i na svjetlijem tenu :)

      Izbriši
  2. I ja imam Rose D'or, i nisam odusevljena, razmisljala sam se da kupim druge nijanse, medjutim odustala sam, s obzirom da ga ne koristim često, jer mi se ne svidja, ni tekstura, ni pigmentacija. Tekstura je toliko čvrsta, da i sa najboljim kistom za rumenilo boja ne izgleda dovoljno pigmentirano. Grebala sam ga prstima, pa stavila na ruku komadice a onda utrljala i preko ruke uzela ono što je na površini kistom, pa tek onda nanosila na lice, tek tada bi ličilo na nešto, ovako, nisam oduševljena uopšte :)
    Ja koristim Rimmel rumenila, skoro sam uzela jedno breskva roze od Artdeco-a, i sva nova koja probam su mi bolja od ovog Bourjois. Koristim tečni i kameni puder od Bourjois i super su, ali rumenilo mi je defnitivno promašaj.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kod mene to nije slučaj.Za ovakva rumenila koristim Abbamartov kist koji ima zaista grube dlačice i nema potreba da grebem po rumenilu,dovoljno je samo da pređem kružnim pokretom.Pokušaj tako jer vjerujem da se nisi baš najbolje snašla.I ja kad nanosim s klasičnim kistom za rumenilo ne postižem a ma baš nikakav efekt.
      A imam i 2 Rimmel rumenila i OK su mi :)

      Izbriši
  3. Volim Bourjois rumenila, imala sam ih nekoliko nijansi i sviđa mi se ambalaža jer je praktična za nošenje u torbici :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja ih volim,omiljena su mi :D A ambalaža je fenomenalna ;)

      Izbriši
  4. Imam Rose D'or, fino je, osim toga što se malo teže nanosi...Ali, ipak su mi draža Nyx Powder Blush rumenila, pigmentovanija su :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Imala sam ga, super je, malo skuplje, ali traje duže nego što izgleda

    OdgovoriIzbriši
  6. ja imam broj 48(cendre de rose brune). Malo je reći da je fantastično! I traje duuugo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zaista fantastično i baš dugo traju :D
      Drago mi je da ti se sviđa :)

      Izbriši
  7. Imam par komada, nekad sam nosila samo njih i nijedna druga i nije me smetalo to što su tvrđa jer bar nisam mogla pretjerati s njima...sad su ih istisnuli neki drugi brendovi, ali još uvijek ih čuvam jer nikad se ne zna kad će me uloviti opet da ih nosim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se s tobom :) Tvrđa jesu,ali stvarno ne možeš pretjerati s njima.

      Izbriši
  8. Uh, ja ih ne volim. Kada sam prvi put kupila Bourjois rumenilo, još nisam bila ovisnica o kozmetici kao sada i tada mi je ono bilo odlično. No, kad sam probala MAC, Dior, Sleek i Illamasqua rumenila, shvatila sam da mi je ovo Bourjois zapravo jako loše u usporedbi s njima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni nikako ne mogu biti loša a eto probala sam i jedno Ilamasqua rumenilo.MAC rumenila nažalost nisam,ali nadam se da hoću.Ukusi su različiti :)

      Izbriši
  9. Hello from France
    I am very happy to welcome you
    Your blog has been accepted in Europe Bosnia and Herzegovina N°56 a minute!

    On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
    Invite your friends to join us in the "directory"!
    The creation of this new blog "directory" allows a rapprochement between different countries, a knowledge of different cultures and a sharing of different traditions, passions, fashion, paintings, crafts, cooking,
    photography and poetry. So you will be able to find in different countries other people with passions similar to your ones.
    We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world.
    The more people will join, the more opportunities everyone will have. And yes, I confess, I need people to know this blog!
    You are in some way the Ambassador of this blog in your Country.
    This is not a personal blog, I created it for all to enjoy.
    SO, you also have to make it known to your contacts and friends in your blog domain: the success of this blog depends on all Participants.
    So, during your next comments with your friends, ask them to come in the 'Directory' by writing in your comments:
    *** I am in the directory come join me! ***
    You want this directory to become more important? Help me to make it grow up!
    Your blog is in the list Europe Bosnia and Herzegovina N°56 and I hope this list will grow very quickly
    Regards
    Chris
    We ask that you follow our blog and place a badge of your choice on your blog, in order to introduce the "directory" to your friends.
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/09/06/12090603083012502810288938.gif
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/19/120319072128505749603643.gif
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/07/12/12071211040212502810092867.gif
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/28/120328020518505749640557.gif
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/15/1203150723211250289584870.png
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/09/21/12092110155912502810343002.gif

    If you want me to know the blog of your friends, send me their urls which allows a special badge in the list of your country
    I see that you know many people in your country, you can try to get them in the directory?
    Please! Actively support the "Directory" by making known to your friends! Thank you! "Unity is strength"
    Not need an invitation to join the Directory. Any person who makes the request is entered


    New on the site
    Last news of "Directory Blogspot" "
    Soon we will award the best Fashion blog and Makeup, crafts, cooking, paintings
    The Competition is open

    Ranking of Countries
    Invite your friends know made ??
    the website to raise your ranking in the Country

    OdgovoriIzbriši
  10. Da , ovo je meni def najbolje rumenilo ikad, samo što u zadnje vrijeme rumenilo ne stavljam uopće :)
    Što blijeđe to bolje, hehehe

    pusa

    Matea

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da i ti voliš ovo rumenilo :) Pusa i tebi :*

      Izbriši
  11. Ja sam koristila Loreal Glam Bronze Sun Radiance trio i pre,pre zadovoljna sam bila..nazalost vise ga nema,i nemogu mu uopce naci zamjenu da sam bas zadovoljna kao s njim... :( pa ako koja ima neku preporuku,slobodni pisite :)
    Marina

    OdgovoriIzbriši