Mjesečni favoriti #1

04:42

Par mjeseci nisam pisala na blogu zbog mnogobrojnih privatnih obaveza,zdravstvenih problema i mnogih drugih stvari koje su me spriječile da pišem.Hvala Bogu sve je to sad iza mene i red je došao na novi post,ovog puta post o mjesečnim favoritima.Više pažnje sam usmjeravala na preparativu nego na dekorativu što je baš i čudno za mene.



Dugo sam tražila šampon s kojim ću biti u potpunosti zadovoljna i napokon sam ga našla.Pantene Pro-V Aqua Light šampon i regenerator za tanku kosu su me u potpunosti oduševili.Tjeme i kosa su u potpunosti očišćeni nakon pranja,kosa mi se manje masti,ima volumen i nije isušena.Za sada mi je ova kombinacija odlična i ne planiram je mijenjati.Zatim Balea After Sun gel za tuširanje koji predivno miriše,sasvim je solidan za upotrebu poslije sunčanja.
Kada su u pitanju losioni za tijelo,posebno me oduševio Nivea Firming losion Q10.Nisam baš očekivala da će nešto posebno djelovati,ali zaista jeste.Koristila sam ga svaki dan i zaista se primjeti razlika u čvrstoći kože (to osjetno primjetim jer sam imala oscilacije u kilaži).



Neizostavan proizvod u mojoj svakodnevnoj njezi kose je Balea Oil Repair ulje za kosu.Već sam pisala recenziju koju možete pročitati ovdje.


Jedan od Avonovih ovogodišnjih noviteta koji mi se isto dopao je i sprej za fiksiranje šminke.Ovo je ono što mi je zaista falilo,a detalje o ovom spreju ću pisati u narednim recenzijama.



Nakon mnogobrojnih pohvala za ovo ulje red je bio da ga i ja isprobam.Odlično skida šminku,primjetim i rast trepavicai uglavnom ga nanosim na okoloočno područje.


Lakovi koje sam najčešće koristila u zadnje vrijeme i čija je kvaliteta zaista za pohvalu: Avon Gel Finish Royal Vendetta,Avon Speed Dry Strawberry i OPI Kiss on the Chic.


Victoria's Secret Fabulous i Bombshell mirisni sprejevi za tijelo.Iako i nisu baš postojani,lagani su,divno mirišu i idealni su za ljetne dane.

Escada 2005 parfem je meni jedan od najljepših parfema ikad.Lagan,predivnog i postojanog mirisa.I divni Avon Fleur parfem također odličan za proljeće i ljeto.

Kako Vam se sviđaju ovomjesečni favoriti ? 
Da li ste probali neki od navedenih ? 
:-) 

You Might Also Like

7 komentari

  1. imam ovaj Pantene šampon, volim ga koristiti, jer kao što si rekla, dobro mi opere kosu :)
    Avon fiksator šminke planiram naručiti, a zanima me i ovaj njihov parfem :D
    drago mi je da je sa zdravljem sve u redu sada :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala ti :-)

    Drago mi je da i tebi odgovara Pantene šampon,a za fiksator budem i recenziju pisala.

    OdgovoriIzbriši
  3. Balea ulje za kosu sam dosta dugo koristila, obožavam miris tog ulja :) Royal Vendetta mi je upravo na noktima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja između ostalog volim i miris ovog ulja,preedivan je!A Gel Finish lakovi su mi odlični. :-)

      Izbriši
  4. Balea ulje za kosu obožavam, mada trenutno nakon jedne potrošene bočice pravim pauzu sa njim, jer mi je dosadilo. Avon sprej nam je zajednički favorit, a volela bih da probam taj Pantene balzam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je dosadilo nakon jedne bočice,pa sam isprobala Eveline 8in1 ulje koje mi je mastilo kosu i nije ni blizu ovome,pa sam ga proslijedila dalje i vratila se Baleinom.A Pantene balzam je fantastičan,jedan od boljih koje sam probala.Preporuke. :-)

      Izbriši
  5. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    An Thái Sơn chia sẻ trẻ sơ sinh nằm nôi điện có tốt không hay võng điện có tốt không và giải đáp cục điện đưa võng giá bao nhiêu cũng như địa chỉ bán máy đưa võng ở đâu uy tín.

    OdgovoriIzbriši