New In #5

05:02




Došlo vrijeme i za novi New In post.Kupovala sam dosta stvari od kojih neke nažalost, neće biti u ovom postu jer su već potrošene ali sakupila sam neke od noviteta.


Za skidanje šminke koristim ova dva, za mene nova proizvoda.Garnier micelarnu vodu sam kupila na sniženju u CM-u.Planirala sam ju i prije isprobati, ali koristila sam L'Oreal micelarnu.I naravno uvijek potrebne vlažne maramice, a izabrala sam ove Babylove sa pantenolom.


Jako volim Victoria's Secret proizvode, a nedavno sam na poklon dobila Victoria's Secret Love Spell sprej za tijelo (body mist) i losion.Zaista predivno mirišu i prezadovoljna sam.Kao poklon sam također dobila i Jil Sander parfem Sun.


Bez dezodoransa zaista ne mogu.Rexona dezodoranse uvijek iznova kupujem, kao i Dove.Balea dezodorans je divnog mirisa,osvježava ali ne radi baš najbolje svoj posao. 



Meni od svih najdraži proizvod jeste Dior rumenilo u nijansi Mimi Bronze.Tu je i Dior ulje za zanoktice.

Iz Galanta sam naručila Flormar Mat Touch puder u nijansi 306 Pastelle.Nijansa mi je trenutno dosta svijetla, ali nadam se da će mi odgovarati kasnije.Tečni puder volim nanositi bockalicom pa sam naručila i Flormar bockalicu.

Taft Volume Powder sam kupila u DM-u na sniženju.Sasvim solidan proizvod.


I budući da konačno imam svoje prirodne nokte često sam kupovala i lakove. Uglavnom su to ljetne nijanse.Essence Gel lakovi me nisu nešto posebno oduševili jer su za moj ukus dosta gusti i teško se nanose, dok sam s Eveline lakovima prezadovoljna.

To su neki od mojih noviteta.
Kako Vam se dopadaju?
Da li ste isprobali neki od proizvoda?

You Might Also Like

5 komentari

  1. Garnier micelarna je odlicna, koristim je i zadovoljna sam, nije mi izazvala nikakve iritacije. Lakovi su super, posebno mi se dopada GR ruzicasta nijansa. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Micelarnu koristim već par dana i odlična je zaista! GR lakovi imaju zaista širok izbor nijansi! :)

      Izbriši
  2. Nadam se da ćeš pisati recenziju za Flormar puder :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hoću, naravno! Počela sam ga testirati od danas :)

      Izbriši