Avon Mega Effects maskara

05:48

Avon je ove godine zaista pun noviteta a među ovogodišnjim novitetima našla se i ova revolucionarna Mega Effects maskara.Kada sam ju prvi put vidjela izgledala mi je vrlo interesantno i stvarno sam htjela da ju probam.
Maskara dolazi u količini od 9 ml a regularna cijena maskare je 23.90 KM dok u aktuelnom katalogu košta 11.90 KM.

Ambalaža maskare je čvrsta i kvalitetna,a duga je svega par centimetara taman da stane u dlan.Prva stvar koja mi se svidjela kod ove maskare jeste četkica koja je izrazito fleksibilna i pomoću koje možete da nanesete maskaru od korijena do vrha i od jednog ugla oka do drugog bez ikakvih problema,odnosno bez mrlja.Nijansa maskare je "blackest black".
Zglob maskare je pomičan i omogućava nam da maskaru postavimo u položaj koji nam odgovara kako bi maskaru nanijeli na najbolji mogući način.Meni je najbolji uspravan položaj mada je odlično da postoje i drugi.


Iako nekima možda ova maskara izgleda nepraktično,to zaista nije tako.Naprotiv,ovo je jedna od najpraktičnijih maskara koje sam probala.Ako vas brine da bi ste s njom mogle ubosti u oko i da se ne bi ste znale služiti s istom varate se.Probajte ovu maskaru i sigurno ćete se uvjeriti u suprotno.


Moj finalni dojam jeste da sam jako zadovoljna maskarom,a ono što mi se posebno sviđa jeste da ovu maskaru mogu da nanesem i u malo nedostupnije dijelove,do najsitnijih trepavice što je inače sa klasičnim maskarama ipak malo teži slučaj.Zaista visoka kvaliteta maskare upakovana u tako divan i interesantan dizajn.Mali minus jeste količina od 9 ml i rok trajanja od samo 3 mjeseca.

Dva sloja maskare

*PR proizvod

Da li ste već koristili ovu maskaru ? 
Kakvi su Vaši dojmovi ? 
Da li planirate kupovinu iste ? 

You Might Also Like

15 komentari

 1. Ja sam oduševljena svojim trepavicama nakon ove maskare!
  Čak mi i ne treba toliko vremena da je stavim koliko sam mislila da će trebati.
  Ali unatoč svemu ovome, mislim da ću se držati klasičnih maskara.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Slažem se s tobom.I meni isto treba dosta manje vremena za nanošenje u odnosu na klasične maskare,a trepavice izgledaju super.Ja ću svakako u svojoj kozmetičkoj torbici imati i klasične maskare,ali i ovu :

   Izbriši
 2. Baš bih je voljela probati, da vidim o čemu se tu radi :-D

  OdgovoriIzbriši
 3. Svakako probaj,nikako nećeš ostati ravnodušna :D

  OdgovoriIzbriši
 4. Viđam je često i na drugim blogovima, uglavnom ima pohvale, ali ja sam još uvjek neodlučna. Ali sigurno ću je kupiti u dogledno vrijeme, ako ništa bar iz radoznalosti!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Moja preporuka je da kupiš,nećeš se pokajati :)

   Izbriši
 5. Ja se nekako bojim ove maskare hahahah :D vidim da su cure zadovoljne ali mislim da cu preskocit :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hahaha :D Pobjedi strah,nećeš se pokajati :)

   Izbriši
 6. e dugo se razmisljam da li da je kupim, i sad definitivno hocu:)

  OdgovoriIzbriši
 7. Razmišljala sam o kupnji i odlučila da ju ipak neću kupiti... 3 mjeseca stvarno je malo i ne želim kupiti maskaru koju ću koristiti nekoliko puta i odmah ju baciti :/

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. I ja sam o tome razmišljala i gledala kao minus,ali opet 3 mjeseca i nije tako mali period i bar ja nakon 2 mjeseca sam u potrazi za nekom novom maskarom.

   Izbriši
 8. Mislim da bi mi bilo nezgodno da koristim ovu maskaru :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Vjeruj da sam i ja to pomislila kad sam ju vidjela,ali vjeruj da nije nezgodno,naprotiv jedna od najpraktičnijh maskara ikad believe it or not :Đ

   Izbriši
 9. This mascara is really nice!
  Would you like to follow each other?
  Let me know and I follow you back!:]
  outsidethewardrobe.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši