SIGMA kistovi

12:31


Sigurna sam da ste već čuli za Sigma kistove koji su jako popularni,ali prije svega i jako kvalitetni.Mnogi Sigmine kistove uspoređuju s MAC kistovima samo što su Sigmini kistovi jeftiniji.

Budući da planiram kupovinu nekih Sigma kistova odlučila sam vam predstaviti one koje planiram kupiti i objasniti njihovu funkciju.Pa da krenemo... 1. F80 Flat Kabuki 


Sintetički kist idealan za nanošenje tekuće podloge.O ovom kistu sam čula samo riječi hvale kako po blogovima,tako i na YT kanalima.Kist je napravljen od sintetičke dlake i izrazito je mekan,ali ujedno ima i određenu čvrstinu kako bi se tekuća podloga na adekvatan način nanijela na lice.Primarna funkcija ovog kista je nanošenje tekuće podloge,ali može se korisiti i za nanošenje rumenila,bronzera i dr.Kist koji definitivno moram imati. 


2. F84


Kosi kabuki kist koji je namijenjen nanošenju kremastih rumenila ili bronzera.Odličan kist za konturiranje i zbog svoje širine olakšava blendanje.


3. F30 

Veliki kist koji služi za nanošenje pudera u prahu,pudera u kamenu.Sviđa mi se izgled kista i njegova funkcionalnost.Ovo je jedan od kistova koji svakako morate imati ukoliko često posežete za puderima u kamenu ili prahu,odnosno kad fiksirate sve tekuće podloge koje ste nanijeli na lice.
Dakle,to bi za sada bila tri Sigma kista koja planiram nabaviti i svakako ih preporučam i vama.Šminkanje u pravom smislu riječi se ne može izvršiti bez kistova jer znate kako kažu bez alata nema zanata :D! 
Da li ste već koristili neke Sigma kistove ? 
Koje kistove inače svakodnevno koristite ? 
I koje kistove preporučate,a koje ne ? 

You Might Also Like

8 komentari

 1. Imala, ok su mi, ali preskupi i preskupa poštarina. Identičan set Sigmax kistova sam kupila u bijeloj boji za 120kn na ebayu.
  http://bit.ly/16CR2IX

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Poštarina stvarno jeste preskupa,ali imaju free shipping svake godine na Black Friday pa se tad isplati.A ni ove s ebay-a nije loše isprobati :)

   Izbriši
 2. Ja nikako da isprobam Sigmine kistove a čitam same hvale o njima :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Imam Sigmine kistove i moram priznati da sam u globalu vrlo razočarana. Neki kistovi se toliko linjaju i nikako da prestanu. Stvarno smatram da s obzirom na cijenu takavih propusta ne bi trebalo biti!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Za F80 sigurno znam da se ne linja,ali sam za Sigma bockalicu sam čula suprotno.Dok ne isprobam ne mogu govoriti da li se linjaju ili ne. :)

   Izbriši
 4. I love the sigma brushes! We have just started following you blog and love it :) Maybe you would like to check us out and follow back if you like our blog as well? www.ourlondonwardrobe.com xxx

  OdgovoriIzbriši