Essence All About Nudes paleta sjenki

09:06

Jedan od jesen/zima 2015. noviteta brenda Essence jesu i palete sjenki.Paleta koju sam ja već dugo htjela isprobati jeste "All About Nudes" koja mi je ujedno i najljepša.Pored ove, postoje još i četiri palete iz ove linije i meni su iskreno sve po kombinaciji boja, jako lijepe. 


Pakiranje palete je jednostvno, konkretno napravljeno je od čvrste prozirne plastike.Paleta dolazi u količini od 9,5 grama i košta 8,45 KM, a možete ju kupiti u CM marketima.U pakiranju ne dolazi aplikator, što je po meni OK jer su mi ti aplikatori neupotrebljivi za nanošenje sjenki na oči. 


Paleta sadrži 8 sjenila:

-5 mat sjenila
-1 satenskog finiša
-2 shimmersta sjenila

Izbor boja mi je zaista fantastičan.Odlično se kombinuju kako za dnevne, tako i za noćne varijante i izuzetno su nosive boje.


Tekstura sjenila mi se sviđa, konrektno sjenila su mekana, lako se pokupe kistom i ne truse se mnogo.Pigmentacija bez baze je po meni jako dobra, ali sa bazom dobijete punu boju i sjenila još bolje izgledaju



Kada je u pitanju trajnost i po tom pitanju sam zadovoljna, mada uvijek prije nanošenja bilo kojih sjenki koristim bazu za sjenila.Od svih paleta iz ove linije ova mi je i najdraža iz razloga što volim ove boje, što se mogu kombinirati i za dnevni i za večernji look, ali i nude nijanse su IN već duže vrijeme. 


Tu su i swatchevi koji su rađeni bez baze kako bih vam na najbolji mogući način prikazala pigmentaciju sjenila i boje. Na prvoj slici su sjenila iz prvog reda, a na drugoj iz drugog.Drugi red sjenila je malo manje pigmentiran nego prvi red. 



Ja sam zaista oduševljena s ovom paletom i smatram da je omjer cijene i kvalitete odličan.Paletu preporučam od srca i zaista je bolje kupiti ovu Essence paletu koja košta 8,45 KM nego fejk Naked paletu koja nije dermatološki testirana i koja svom sastavu sadrži mnoge štetne tvari. 

Kako Vam se čini paleta?

*PR proizvod

You Might Also Like

7 komentari

  1. Predivna paleta! Sve joj je na mestu :) <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Svidja mi se, svidja! :)
    I slazem se s tvojim zadnjim komentarom...Uvijek je bolje kupiti nesto od essence ili catrice nego kojekakve fejkove :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja se ježim od fejkova. Ne znam šta je s osobama koje kupuju i koriste takve stvari. :/

      Izbriši
  3. Imam ju i volim ju, samo što ju ja ne nosim bez baze jer im je malo slabija pigmentacija :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Volim ovu paletu, jednostavno je divna. A i post je odlican, samo kad bi nam uradila recenziju na Hello Smile olovku :) http://izbjeljivanjezuba.com/olovka-za-izbjeljivanje-zuba/

    OdgovoriIzbriši